Màrius Piñol Gilabert-Padreny

Técnic especialista en jardineria

Castellvell del Camp - Reus - La Selva del Camp

Corylus jardineria Corylus jardineria Corylus jardineria

Tel/fax. 877 001 125

Mòbil. 606 574 760

E-mail: comercial@corylus.cat

Avís legal


La Web de CORYLUS JARDINERIA te com a objectiu informar als clients actuals així com a nous usuaris dels productes, serveis i novetats que ofereix.

El domini corylus.cat es propietat de CORYLUS JARDINERIA titular dels drets de propietat intelectual sobre els logotips, imàtges, disenys, texts o de qualsevol altre element d'aquesta Web.

En cas de no ser el titular, CORYLUS JARDINERIA disposa dels permisos necessaris per a la utilització dels mateixos. Per aquesta raó queda prohibida la seva reproducció, comercialització, distribució o transformació de qualsevol tipus sense el consentiment per escrit per part dels responsables de CORYLUS JARDINERIA.

CORYLUS JARDINERIA no asumeix la responsabilitat que s'en derivi del mal ús dels continguts i es reserva el dret per a realitzar les modificacions (eliminació, restricció total o parcial) de continguts que es creguin oportuns sense avís previ.

CORYLUS JARDINERIA no s'en responsabilitza de qualsevol conseqüència directa o indirecta que pugui ocasionar l'exactitut dels continguts de la Web.

CORYLUS JARDINERIA no es fa responsable dels continguts que s'ofereixen mitjançant enllaços a pàgines de tercers o qualsevol referència externa a un altre lloc d'informació. Son referències merament informatives.

PROTECCIË DE DADES

En cumpliment de la normativa de dades de caràcter personal i d'acord amb la L.O 15/1999, les dades de caràcter personal aportats a través de la complimentació dels formularis d'aquesta Web, formaran part d'un fitxer propietat de CORYLUS JARDINERIA.

Al enviar aquestes dades, l'usuari o client dona el seu consentiment per a que formin part de dit fitxer que te com a finalitat l'enviament de comunicacions de caràcter comercial o informatiu.

En cumpliment d'aquesta llei CORYLUS JARDINERIA no realitzarà cap cessió total o parcial d'aquestes dades a cap empresa o organització ni s'utilitzaran per a cap altre fi que no sigui el descrit en el paràgraf anterior.

El titular de les dades padrà exercitar els drets d'acces, rectificació, cancelació i oposició en els termes i períodes establerts per la L.O 158/1999 o dirigint-se a:

Marius Pi˝ol Gilabert-Padreny.
C/ Informàtica, nau núm. 9 (Passatge Indústria) Polígon Industrial "La Dracera".
43470 La Selva del Camp (Tarragona).
Tel. 977 32 30 31.
comercial@corylus.cat.

©2022 Corylus | Tots els drets reservats | Avís legal i política de privacitat | Disseny: Epic.es

XHTML vàlidCSS vàlid